Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

Salg og levering: Handelsbetingelserne gælder for alle leverancer fra pullen media/pullen.dk

Priser: Alle priser er i DKK og priserne er dagspriser. Priser på shoppen er inkl. moms, da siden henvender sig mest til private.

Betaling: Hos pullen.dk kan du betale med Mobilpay. Ellers kontant ved afhentning ( kun efter aftale )

Vi sender ikke pr. efterkrav

Fragt og ekspedition: Køb over kr. 500,- sendes fragtfrit. Bestillinger under kr. 500,- pålægges kr. 49,- i ekspedition. Dette dækker porto, opstart, tilpasning, evt. foliespild og ekspedition.

Forsendelse: Bestilte varer sendes med Post Danmark eller GLS. Fragtpriser til Grønland, Færøerne og øvrige lande oplyses ved forespørgsel.

Leveringstid: De bestilte varer vil, under normale omstændigheder, blive leveret 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget en bestilling.

Varegengivelse: Da de aktuelle farver du ser på hjemmesiden afhænger af din monitor, kan vi ikke garantere, at din monitor viser den akkurate farve, som varen har ved levering.

Copyright: Kunden er ansvarlig for copyrightsøgning for uploadet eller tilsendt materiale – pullen media/pullen.dk kan ikke påtage sig at søge rettigheder for copyrightbehæftet materiale, ej heller evt. licensbetaling af samme. Ved print, tryk eller lignende er evt. overtrædelse af copyright og varemærkerettigheder over for 3. part, alene for købers risiko og ansvar.

Levering af digitalt materiale til print: Vi kan modtage: Eps, AI & PDF filer. Filerne SKAL gemmes på følgende måde. Tekst til grafik, vector, outlinet.. Tingene afmaskes og gemmes ned i et lukket lag, så det ikke er muligt at rette i den tilsendte fil. Størrelse 1:1. Tekst, SKAL gemmes ned outlinet / vektoriseret. Da der ellers kan forekomme fejl på det færdige materiale.

Farver på print: Da dette stadig er på et begyndende niveau har vi kun enkeltfarve folie som dett ser ud lige nu

Handelsbetingelser – Privat

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på pullen media/pullen.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@pullen.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder nederst i dette dokument. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering: Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dvs. mærker fremstillet efter eget ønske om størrelse, farve eller udseende tages ikke retur, ej heller ombyttes de. Ved køb af hele ruller gælder 14 dages fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Varen kan sendes til: Pullen media – Frank rygårdsvej 16 st tv – 9400 Nørresundby

Før De sender varen bedes De venligst kontakte pullen media/pullen.dk pr. mail info@pullen.dk og få oplyst, hvad De skal påføre klart og tydeligt på forsendelsen. Fragtudgifter i forbindelse med køb og returnering bliver ikke dækket.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation: Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på pullen media/pullen.dk  har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Varen kan sendes til: Pullen media – Frank rygårdsvej 16 st tv – 9400 Nørresundby

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail info@pullen.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Pullen media  / Pullen.dk

Frank rygårdsvej 16 st tv

9400 Nørresundby

info@pullen.dk

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Faktura/ordrenummer: ______________

Bestilt den: _____________

Modtaget den: ____________

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

Forbrugerens underskrift:

(Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

(*) Det ikke relevante udstreges

Persondatapolitik

Sikkerhed: Vi behøver dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre.

Dine personlige oplysninger: For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: · Navn · Adresse · Telefonnummer · Email-adresse Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Pullen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
vi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via email

Generelle oplysninger om os:

Pullen Media ejes og drives af

Daniel Pullen

Pullen media  / Pullen.dk

Frank rygårdsvej 16 st tv

9400 Nørresundby

info@pullen.dk

CVR nr.: 36620013

 

About Owner

About Owner Subtitle

AF themes

Focused on quality code and elegant design with incredible support. Kickstart your next project with AF themes, start building modern creative websites today!

Latest Products

X